Simkaart USA Unlimited

Image

€ 69,00

Simkaart Canada

Image

Vanaf € 49,00

Simkaart Brazilië 12GB

Image

Simkaart kopen voor bellen en internet in Brazilië

€ 36,00

Simkaart Israël 12GB

Image

€ 36,00

Simkaart Zuid-Afrika

Image

Vanaf € 59,00

Simkaart Singapore

Image

€ 36,00

Simkaart Panama 12GB

Image

€ 36,00

Prepaid SIM Nederland

Image

Simkaart kopen voor data en bellen in Nederland

Sim met 10GB of 35GB. Kies gratis bezorging of afhalen op Schiphol.

Vanaf € 24,99

Simkaarten kopen voor mobiel bellen en internet in Amerika, Canada, Zuid Afrika en meer...

Klik op "alle prepaid simkaarten" in de menubalk bovenaan deze pagina voor een overzicht van alle landen. Bel ons gerust als U vragen heeft.

De Airport Telecom winkel op Schiphol Plaza is zeven dagen per week geopend. Op werkdagen  van 07.00h tot 18.00h. In de weekends van 07.00h tot 16.00h. Daarnaast kunt U natuurlijk ook altijd online bestellen via de  webshop.

Bij Airport Telecom op Schiphol Plaza kunt U een simkaart kopen voor bellen en internet in de USA en ook voor veel andere landen zoals Canada, Hong Kong, Singapore en Australië. Zo bent U voor vertrek al verzekerd van de juiste prepaid sim kaart voor het land waar U naar toe reist. Ook eSIMs zijn nu voor veel landen beschikbaar.

Airport Telecom heeft veel klanten van buiten Europa die in Amsterdam aankomen en die een sim kaart kopen voor tijdens hun verblijf in Nederland of voor hun reis door Europa.

Daarnaast biedt Airport Telecom veel buitenlandse sim kaarten aan voor Nederlandse klanten die naar landen buiten Europa reizen. Deze klanten kunnen op Schiphol alvast de juiste sim kaart kopen voor tijdens hun reis. De simkaarten kunnen ook gratis worden thuisbezorgd in Nederland en België.

Winkel Schiphol open: 7 dagen per week. Op werkdagen van 07.00 uur tot 18.00 uur. In de weekends van 07.00h tot 16.00h.

Laatste nieuws