SIM kaart kopen voor rondreis Verenigde Staten

SIM kaart kopen voor rondreis Verenigde Staten

Bij Airport Telecom op Schiphol krijgen we veel vragen over onze prepaid SIM kaarten voor de Verenigde Staten. Wat we aanbieden is een kaart met een grote data bundel. Het gaat om 12GB en de SIM kaart werkt in de hele Verenigde Staten.

Belangrijk is dat deze kaarten vooral heel geschikt zijn voor mobiel internet. Je kunt er in de USA wel inkomende telefoongesprekken mee ontvangen, maar er kunnen geen normale uitgaande telefoongesprekken mee worden gevoerd. Alle gesprekken die via internet lopen zoals Whatsapp, Skype etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk en dat is ook meteen het grote voordeel. Natuurlijk zijn ook email, navigatie en alle andere zaken waarvoor een internetverbinding nodig is allemaal beschikbaar met de 12GB databunder van de prepaid SIM kaart USA.

Van klanten die een rondreis in de Verenigde Staten gaan maken, krijgen we vaak de vraag of de kaarten in de hele USA werken. Dat is het geval. De 12GB prepaid sim kaarten werken in de hele Verenigde Staten. Daarbij moet echter wel worden aangetekend dat de USA een enorm land is en dat er dus ook veel hele afgelegen plekken zijn. Op die plaatsen werkt de smartphone vaak niet omdat er gewoon geen netwerkdekking is. In zulke situaties doet dus ook onze SIM kaart voor de USA het niet. In normale bewoonde gebieden, en zeker in de steden, gaat het echter goed en biedt de SIM kaart USA uitstekende dekking.

Wat ook van belang is bij het rondreizen is dat de prepaid SIM kaart voor de Verenigde Staten na activatie 30 dagen geldig is. Voor de meeste rondreizen zal dit ruim voldoende zijn maar het is toch goed hier van op de hoogte te zijn.

Een andere regelmatig gestelde vraag ten aanzien van onze 12GB prepaid SIM kaart voor de Verenigde Staten is waarom de kaart een Engels telefoonnummer heeft. Het punt is dat we na lang zoeken naar een goede prepaid SIM kaart voor de USA inderdaad hebben gekozen voor een SIM kaart van een Engelse provider. Deze kaart biedt een hele goede databundel voor de gehele Verenigde Staten en bovendien is met deze prepaid SIM kaart geen registratie van de gebruiker nodig zoals dat bij kaarten van providers in Amerika tegenwoordig wel het geval is.

Graag wensen wij U alvast een hele goede reis naar de Verenigde Staten. Laat het ons even weten als er nog vragen zijn.