Prepaid simkaart USA New York 12GB

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid SIM Kaart USA New York 12GB

Met een prepaid SIM card USA van Airport Telecom bent u in de hele Verenigde Staten bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik.

Let echter op, want u kunt met deze kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in de USA bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in de USA biedt en gebruik maakt van de grootste Amerikaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze kaart geen registratie van de gebruiker nodig in de Verenigde Staten.

De prepaid SIM card USA kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de SIM kaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Specificaties

Prepaid simkaart USA New York 12GB

Algemeen

  • In de hele USA bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in de hele USA.
  • De SIM kaart USA is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM USA werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in de USA.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw USA SIM kaart vóór vertrek per email.
  • Haal uw SIM kaart bij vertrek op Schiphol Plaza of laat de SIM thuisbezorgen.

Data & Beltegoed

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data voor de hele USA.
  • De SIM kaart is 30 dagen geldig na het plaatsen van de SIM kaart in Uw telefoon. Hierdoor wordt de kaart namelijk geactiveerd.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor New York halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor New York op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.