Prepaid SIM kaart Canada 10GB

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Image

€ 79,00

(incl. 10GB & onbeperkt bellen Canada)

Prepaid SIM kaart Canada 10GB

Met een prepaid SIM card Canada van Airport Telecom bent u in heel Canada bereikbaar op één telefoonnummer. U heeft 10GB data. Bovendien kunt u met de simkaart vanuit Canada onbeperkt bellen naar Canadese telefoonnummers en naar nummers in de Verenigde Staten. Daarvoor maakt u dus geen extra kosten. Hetzelfde geldt voor het verzenden van SMS berichten binnen Canada en naar buitenlandse nummers. Ook die zijn volledig inbegrepen in de prijs van de Canadese simkaart.

Verder is het ontvangen van gesprekken gratis met de simkaart Canada tijdens het verblijf in Canada. Ook heeft u dus 10GB data voor internetgebruik zoals email en Whatsapp.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in de Canada bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Vervolgens kunt u de prepaid SIM card bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de SIM kaart gratis bij U thuis worden bezorgd in Nederland en België.

Wanneer U de simkaart Canada wilt ophalen op Schiphol, hou er dan rekening mee dat we de Canadese simkaarten altijd even moeten activeren en registreren. Dat duurt niet lang, slechts een paar minuten, maar het is wel goed wanneer U dit vantevoren weet.

Specificaties

Prepaid simkaart Canada 10GB

Algemeen

  • In heel Canada gratis bereikbaar op één telefoonnummer.
  • 10GB data voor internetgebruik in heel Canada
  • De simkaart Canada is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI
  • De SIM kaart Canada is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Canadese SIM kaart vóór vertrek per e-mail.

Data & Beltegoed

Inclusief in de SIM kaart Canada van € 79,- is:
  • 10GB data
  • Onbeperkt bellen naar nummers in Canada & USA
  • Onbeperkt SMS'en in Canada
  • Onbeperkt SMS'en naar internationale nummers
  • Inkomende gesprekken zijn gratis

De simkaart is 30 dagen geldig na activatie.

Kies afhalen of bezorging

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Canada halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Canada op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.