Prepaid simkaart Israël 12GB

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid SIM Kaart Israël 12GB

Met een prepaid SIM card Israël van Airport Telecom bent u in heel Israël bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Israël, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk in Israël. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Israël bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Vervolgens kunt u de prepaid SIM card bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de SIM kaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Specificaties

Prepaid simkaart Israël 12GB

Algemeen

  • In heel Israël bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Israël.
  • De SIM kaart Israël is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Israël SIM kaart vóór vertrek per email.

Data en beltegoed

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor Israël halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de SIM kaart voor Israël op uw adres in Nederland? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor bezorging in Nederland. De SIM kaart wordt dan gratis thuisbezorgd. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.