Prepaid simkaart Australië kopen. Mobiel bellen en internet in Australië

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Australië met simkaart Australië

Met een prepaid SIM card Australië van Airport Telecom bent u in heel Australië bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Australië, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Australië

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Australië bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Australië biedt en gebruik maakt van de grootste Australische mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Australië.

Bereik met simkaart Australië

In Australië bieden onze SIM-kaarten uitstekende verbindingen in alle grote steden zoals Sydney, Melbourne en Perth, evenals in andere bewoonde gebieden. Bij iconische locaties zoals het Opera House in Sydney heeft u altijd internet, ideaal voor het delen van vakantiefoto's. Dit geldt ook voor Cairns, een ideale uitvalsbasis voor trips naar het Great Barrier Reef. Ook in Gold Coast kunt u probleemloos gebruikmaken van onze snelle verbinding. Gezien de omvang van Australië strekt zich tussen de oost- en westkust de uitgestrekte Outback uit, met woestijnen en nationale parken waar geen zendmasten staan. Ondanks dit uitgestrekte landschap, blijft uw telefoon perfect werken in bewoonde gebieden. Van Bondi Beach tot Adelaide kunt u overal whatsappen en genieten van een betrouwbare verbinding. 

Prepaid simkaart voor Australië kopen

De prepaid SIM card Australië kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid SIM kaart Australië 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Australië

  • In heel Australië bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Australië.
  • De SIM kaart Australië is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Australië werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Australië.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Australië SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Australië

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Australië halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Australië op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.