Simkaart USA kopen. Unlimited. Onbeperkt internet en bellen in Amerika

Image

€ 69,00

(Onbeperkt data & bellen in de Verenigde Staten)

Mobiel bereikbaar in de Verenigde Staten met de simkaart USA

Met de prepaid SIM card USA Unlimited van Airport Telecom heeft u onbeperkt data èn onbeperkt bellen in de hele Verenigde Staten. Met deze sim bent u in de hele Verenigde Staten bereikbaar op één Amerikaans telefoonnummer (+1).

De Unlimited simkaart USA biedt naast onbeperkt data en bellen in de USA een uitstekende landelijke dekking via de 4G en 5G netwerken van T-Mobile, één van de grootste Amerikaanse providers. Bovendien is bij deze kaart geen registratie van de gebruiker nodig in de Verenigde Staten. Bij aankomst steekt u de simkaart in uw mobiele telefoon en het internet begint met werken. De Unlimited data- en belbundel op de simkaart is geldig voor 30 dagen en is daarna weer op te waarderen via deze website. Deze simkaart is ook beschikbaar als eSIM voor USA.

Whatsapp met simkaart USA

Zoals aangegeven heeft de prepaid simkaart USA Unlimited een Amerikaans (+1) telefoonnummer. Toch kunt u bijvoorbeeld WhatsApp blijven gebruiken zoals u gewend bent. Zodra WhatsApp doorheeft dat er een andere simkaart met een nieuw nummer in uw telefoon zit, zal Whatsapp uit zichzelf vragen of u het nieuwe, óf het oude nummer wilt gebruiken. Als u dan kiest voor het oude nummer, zal er op Whatsapp helemaal niets veranderen. U houdt dan gewoon uw bestaande WhatsApp identiteit met alle contacten, groepen en chats.

Dekking met telefoon in Amerika

De Unlimited simkaart USA maakt gebruik van het T-Mobile netwerk in Amerika. Ongeveer 99% van de Amerikanen wordt bereikt met dit netwerk en de dekking voor mobiele data en spraak in de USA is dan ook uitstekend. Emailen vanuit Manhattan en Disney World of Instagram bijhouden vanaf Santa Monica Beach kan altijd. Toch zijn er onbewoonde of dunbevolkte gebieden waar de telefoon niet werkt. Denk hierbij aan de mooie nationale parken in Amerika zoals Yellowstone, Yosemite en de Everglades. Ook een Whatsapp sturen vanuit de miljarden jaren oude Grand Canyon of de afgelegen wildernis met beren in Alaska zal waarschijnlijk niet lukken. Zoals aangegeven zijn dit uitzonderingen want van New York tot Miami, van Chicago tot Los Angeles, in alle grote en kleine en plaatsen kan men zorgenloos bellen en internetten met de mobiele telefoon.

Sim Amerika kopen op Schiphol

De Unlimited prepaid SIM card USA kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de SIM kaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h verzenden we dezelfde dag per post. Normaalgesproken vindt bezorging dan binnen één of twee werkdagen plaats. Sneller nodig? Haal dan af op Schiphol of kies voor de eSIM Amerika.

Tip: Minder data nodig? Kijk dan even ook bij de 12GB simkaart voor de USA.

Prepaid SIM kaart Verenigde Staten Unlimited Specificaties

Voordelen simkaart USA

  • In de hele USA bereikbaar op één Amerikaans nummer (+1).
  • De SIM kaart USA is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM USA werkt in elke iPhone en andere smart phone. 
  • De Unlimited USA sim werkt niet als hotspot en in MIFI router.
  • Haal uw SIM kaart bij vertrek op Schiphol Plaza of laat de SIM gratis thuisbezorgen.

Data & Bellen USA

De prijs van € 69,= voor de USA unlimited sim is inclusief:

  • Onbeperkt data in de hele USA*
  • Onbeperkt bellen in de hele USA*
  • Onbeperkt gebeld worden in de USA
(*) Er is een Fair Use Policy. Bij extreem datagebruik of belgedrag kan de provider in de Verenigde Staten de mogelijkheden van de sim beperken.

De data- en belbundel op de simkaart is geldig voor 30 dagen en is daarna op te waarderen via deze website.

Kies Afhalen of Bezorging

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de SIM kaart voor de Verenigde Staten halen bij onze Airport Telecom winkel op Schiphol Plaza.

Wilt u bezorging van de SIM kaart voor de Verenigde Staten op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h verzenden we dezelfde dag per post. Normaalgesproken vindt bezorging dan binnen één of twee werkdagen plaats.

Ook verkrijgbaar:

Simkaart USA 12GB

Simkaart Canada Unlimited