Prepaid simkaart Canada kopen. Mobiel bellen en internet in Canada & USA

Image

Sim 15GB data + unlim. bellen  € 49,00

Sim Unlimited data + unlim. bellen  € 69,00

(Deze simkaarten werken in Canada èn USA)

 

Mobiel bereikbaar in Canada met simkaart Canada

Met de Canadese prepaid SIM kaarten van Airport Telecom Schiphol kunt u in heel Canada onbeperkt bellen en daarnaast gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 15GB databundel of uit een Unlimited databundel. Beide simkaarten van provider AT&T werken zowel in Canada als in de USA. De bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

In de simkaarten zit ook onbeperkt bellen binnen Canada inbegrepen. U betaalt dus niets extra voor de belminuten binnen Canada. Ook het ontvangen van gesprekken is gratis in Canada met onze simkaarten.

Data en bellen in Canada

De simkaarten hebben een Canadees telefoonnummer (+1). Naast dat u de beschikking heeft over 15GB of onbeperkt mobiel internet kunt u er onderweg dus ook gewoon mee bellen naar bijvoorbeeld hotels en restaurants. Deze simkaarten zijn ook beschikbaar als eSIM voor Canada.

Let op!
De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Dekking in Canada

De dekking in Canada met de prepaid simkaart is uitstekend in en om alle grote steden als Calgary, Toronto en Montreal, en in andere bewoonde gebieden. Geniet u van restaurantjes in Vancouver en van de gezelligheid in Quebec dan werkt ook uw Whatsapp en Instagram. Bij Canada is van belang dat er ook veel schitterende afgelegen natuur is zonder dekking voor de mobiele telefoon. Maakt u een rondreis en rijdt u bijvoorbeeld via de bekende Icefields Parkway naar de nationale parken van Banff en Jasper, en naar het blauwgroene Peyto Lake dan komt u op plekken waar de mobiele telefoon niet werkt omdat er geen zendmasten staan. Ook tussen de vossen, elanden en bisons bij Whitehorse, Yukon zult u waarschijnlijk geen Whatsapp kunnen versturen. Dat moet even wachten tot u bijvoorbeeld bij de CN Tower bent in Toronto of bij de Niagara Falls die wel in bewoond gebied liggen en waar de telefoon het dus goed doet.

Simkaart voor Canada en USA

Zoals aangegeven, werken de Sim 15GB en de Sim Unlimited in zowel Canada als de USA. Het zijn kaarten van AT&T. Met beide simkaarten heeft U dus ongelimiteerd data, ongelimiteerd bellen en ongelimiteerd gesprekken ontvangen in zowel Canada als de USA. Ideaal als U beide landen bezoekt.

Simkaart Canada gratis thuis of halen op Schiphol

De prepaid SIM kaarten Canada kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h verzenden we dezelfde dag per post. Normaalgesproken vindt bezorging dan binnen één of twee werkdagen plaats. Sneller nodig? Haal dan af op Schiphol of kies voor de eSIM Canada.

Prepaid SIM kaart Canada 15GB en Unlimited data Specificaties

Voordelen simkaart Canada

 • De sim Canada is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • In heel Canada bereikbaar op één Canadees telefoonnummer (+1). Met de simkaarten Canada bent U ook in de USA op dit nummer bereikbaar.

 • De Canada simkaarten vereisen dat het IMEI-nummer van Uw telefoon wordt opgegeven. Het IMEI nummer kunt U opvragen door in het belscherm van Uw toestel *#06# te toetsen. Het nummer verschijnt dan vanzelf.

 • Hotspot functionaliteit wordt niet ondersteund.

 • Let op! De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Data & bellen in Canada

 • Er zijn twee varianten van de simkaart Canada:

 • Sim 15GB data € 49,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese en USA nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. 15GB data in Canada en USA

 • Sim Unlimited data € 69,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese en USA nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. onbeperkt data in Canada en USA

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. 

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer u vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Canada halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Canada op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h verzenden we dezelfde dag per post. Normaalgesproken vindt bezorging dan binnen één of twee werkdagen plaats.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen.

Ook verkrijgbaar:

Simkaart USA 12GB

Simkaart Unlimited USA