Prepaid simkaart Canada kopen. Mobiel bellen en internet in Canada & USA

Image

Sim 12GB data + unlim. bellen  € 49,00

Sim Unlimited data + unlim. bellen  € 69,00

(Deze simkaarten werken in Canada èn USA)

 

Mobiel bereikbaar in Canada met simkaart Canada

Met de Canadese prepaid SIM kaarten van Airport Telecom Schiphol kunt u in heel Canada onbeperkt bellen en daarnaast gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 12GB databundel of uit een Unlimited databundel. Beide werken zowel in Canada als in de USA. De bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

In beide simkaarten zit ook onbeperkt bellen binnen Canada inbegrepen. U betaalt dus niets extra voor de belminuten binnen Canada. Ook het ontvangen van gesprekken is gratis in Canada met onze simkaarten.

De simkaarten hebben een Canadees telefoonnummer (+1). Naast dat u de beschikking heeft over 12GB of onbeperkt mobiel internet kunt u er onderweg dus ook gewoon mee bellen naar bijvoorbeeld hotels en restaurants.

Let op!
De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Zoals aangegeven, werken de Sim 12GB en de Sim Unlimited in zowel Canada als de USA. Het zijn kaarten van AT&T. Met beide simkaarten heeft U dus ongelimiteerd data, ongelimiteerd bellen en ongelimiteerd gesprekken ontvangen in zowel Canada als de USA. Ideaal als U beide landen bezoekt.

De prepaid SIM kaarten Canada kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De simkaarten sturen we per post.

Prepaid SIM kaart Canada 12GB en Unlimited data Specificaties

Voordelen simkaart Canada

 • De sim Canada is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • In heel Canada bereikbaar op één Canadees telefoonnummer (+1). Met de simkaarten Canada bent U ook in de USA op dit nummer bereikbaar.

 • De Canada simkaarten vereisen dat het IMEI-nummer van Uw telefoon wordt opgegeven. Het IMEI nummer kunt U opvragen door in het belscherm van Uw toestel *#06# te toetsen. Het nummer verschijnt dan vanzelf.

 • Hotspot functionaliteit wordt niet ondersteund.

 • Let op! De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Data & bellen in Canada

 • Er zijn twee varianten van de simkaart Canada:

 • Sim 12GB data € 49,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese en USA nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. 12GB data in Canada en USA

 • Sim Unlimited data € 69,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese en USA nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. onbeperkt data in Canada en USA

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. 

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer u vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Canada halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Canada op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De simkaarten worden per post verzonden.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen.

Ook verkrijgbaar:

Simkaart USA 12GB

Simkaart Unlimited USA