eSIM voor Canada kopen. Voor mobiel internet en bellen in Canada

Image

eSIM 12GB data + unlim. bellen  € 49,00

eSIM Unlimited data + unlim. bellen  € 69,00

eSIM Canada voor data en bellen in heel Canada

Met de Canadese prepaid eSIM van Airport Telecom Schiphol kunt u in heel de Canada onbeperkt bellen en gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen voor een 12GB of een Unlimited databundel op de eSIM Canada. De bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

De eSIMs Canada hebben een Canadees telefoonnummer (+1) en bieden in Canada een uitstekende landelijke dekking via de 4G en 5G netwerken van AT&T. Bovendien is bij deze eSIM geen registratie van de gebruiker nodig in Canada. Met de eSIM in Uw telefoon werkt het internet automatisch bij aankomst in Canada. De 12GB en Unlimited data- en belbundels op de eSIM zijn geldig voor 30 dagen en zijn daarna weer op te waarderen via deze website.

Zoals aangegeven hebben de eSIMs een Canadees (+1) telefoonnummer. Toch kunt u bijvoorbeeld WhatsApp blijven gebruiken zoals u gewend bent. Zodra WhatsApp doorheeft dat er een andere eSIM of simkaart met een nieuw nummer in uw telefoon zit, zal Whatsapp uit zichzelf vragen of u het nieuwe, óf het oude bestaande nummer wilt gebruiken. Als u dan kiest voor het oude nummer, zal er op Whatsapp helemaal niets veranderen. U houdt dan gewoon uw bestaande WhatsApp identiteit met alle contacten, groepen en chats.

Let op!
eSIM werkt alleen als Uw telefoon daarvoor geschikt is. Daarnaast accepteert provider AT&T niet elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T eSIM sowieso in alle iPhones XS, XS Max, XR, 11 en hoger. Heeft U een ander merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document. Ook als Uw toestel in de lijst staat, blijft belangrijk dat eSIM in Uw toestel mogelijk moet zijn. Is dat niet zo dat kunt U nog altijd kiezen voor onze normale fysieke simkaarten Canada. Klik hier om naar de pagina met de normale simkaarten voor Canada te gaan.

De eSIM voor Canada ontvangt U na bestelling van ons per email. Het is een QR code. Na het inscannen van deze code werkt alles verder automatisch in de Canada.

Specificaties eSIM voor Canada

Voordelen eSIM Canada

 • Het installeren van de eSIM gebeurt door het scannen van een QR code met Uw telefoon. Deze QR code ontvangt U van ons per email. Dit kan dus ook nog vlak voor Uw vertrek en zelfs wanneer U al in Canada bent.

 • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM. eSIM kan sowieso in iPhone XS, XS Max, XR, iPhone 11 en hoger. Kan er geen eSIM in Uw telefoon dan kunt U nog altijd kiezen voor onze normale fysieke simkaart Canada.

 • De eSIMs voor Canada vereisen dat het IMEI-nummer van Uw telefoon wordt opgegeven. Het IMEI nummer kunt U opvragen door in het belscherm van Uw toestel *#06# te toetsen. Het nummer verschijnt dan vanzelf.

 • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Canada via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar kunt blijven als U dat wilt.

 • De eSIM Canada is niet geschikt voor tethering en kan dus niet worden gebruikt voor hotspot en MIFI.

 • De eSIM voor Canada werkt ook in de USA.

Data & bellen in Canada

 • Er zijn twee varianten van de eSIM Canada:

 • eSIM 12GB data € 49,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese en USA nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. 12GB data in Canada en USA

 • eSIM Unlimited data (*) € 69,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Canadese en USA nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Canada en USA
  incl. onbeperkt data in Canada en USA

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Bestellen kan via de "Bestel nu" knoppen op deze pagina

 • (*) Er is een Fair Use Policy. Bij extreem datagebruik of belgedrag kan de provider in de Canada de mogelijkheden van de sim beperken.

eSIM Canada per email als QR code

Als U de eSIM heeft besteld dan ontvangt U van ons een QR code per email. Die scant U in met Uw mobiele telefoon en de installatie van de eSIM verloopt verder automatisch. De eSIM kan daarna direct worden gebruikt.

Omdat de eSIM per email wordt verzonden, kunt U ook vlak voor vertrek nog bestellen. Desgewenst kunt U ook altijd langskomen bij de Airport Telecom winkel op Schiphol Plaza. Daar zijn de eSIMs op voorraad en de medewerkers kunnen de installatie voor U regelen.

Ook verkrijgbaar:

eSim USA

eSim Mexico