Simkaart en eSIM Thailand kopen. Mobiel bellen en internet in Thailand

Beschikbaar als eSIM en normale SIM!

Image

3GB data  € 24,00

6GB data  € 47,00

10GB data  € 77,00

(Te bestellen als sim en als eSIM)

Mobiel bereikbaar in Thailand met simkaart en eSIM Thailand

Met de data only prepaid SIM kaarten Thailand van Airport Telecom kunt u in heel Thailand gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit 3GB en 6GB data. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundels beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor Thailand.

Data en bellen op reis in Thailand

Omdat het data simkaarten zijn, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Mobiele dekking in Thailand

In het geliefde Thailand, ook wel Land of Smiles genoemd, vind u vrijwel overal sterke dekking dankzij de Airport Telecom simkaarten. Ontdek het bruisende Bangkok en navigeer moeiteloos tussen de tuktuk’s naar het prachtige Paleis of de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha. Bezoek je Chiang Mai, deel je ook zonder moeite de bijzondere Wat Phra That Doe Suthep tempel, je unieke vondsten op de Sunday Walking Street en schattige olifanten op je Instagram tijdlijn. Ook de charmante stranden van Phuket, zoals Patong en Karon Beach, en de romantische Phi Phi eilanden bieden uitstekende dekking. Backpackers hoeven zich ook geen zorgen zorgen te maken als ze digitaal een nachtje extra boeken op Koh Phangan na een Full Moon Party om uit te brakken met de snelle verbinding! Houdt alleen rekening met fluctuerende verbinding rondom de vele natuurparken die Thailand rijk is zoals Khao Sok National Park, met een van de oudste regenwouden, of Erawan National Park met zijn prachtige watervallen.

Simkaart Thailand kopen op Schiphol of thuisbezorgd

De prepaid SIM card Thailand kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten sturen we per post en de eSIM kaarten ontvangt u van ons per email.

Prepaid simkaart en eSIM Thailand Specificaties

Voordelen simkaart en eSIM Thailand

 • De simkaart Thailand is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

 • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12 en 13 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

 • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Thailand via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

 • De simkaart Thailand is zeer geschikt voor hotspot en MIFI.

Data & bellen in Thailand

 • Er zijn twee varianten van de simkaart en eSIM Thailand:

 • 3GB data Euro 24,=

 • 6GB data Euro 47,=

 • 10GB data Euro 77,=
 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM.

Kies afhalen of bezorgen


Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Thailand halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Thailand op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten worden per post verzonden. Bestel u de eSIM dan ontvangt u deze per email.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM