Prepaid simkaart Costa Rica kopen. Mobiel bellen en internet in Costa Rica

Mobiel bereikbaar in Costa Rica met simkaart Costa Rica

Met een prepaid SIM card Costa Rica van Airport Telecom bent u in heel Costa Rica bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Costa Rica, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Costa Rica

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Costa Rica bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Costa Rica biedt en gebruik maakt van de grootste Costa Ricaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Costa Rica.

Dekking in Costa Rica

De simkaarten van Airport Telecom bieden een uitstekende dekking in Costa Rica. Houdt er wel rekening mee dat een kwart van het land uit natuurparken en beschermd tropisch regenwoud bestaat. Dat is goed om de unieke flora en fauna te beschermen maar in dat soort jungle gebieden is geen goede dekking voor de mobiele telefoon. Wel zijn hier natuurlijk prachtige plaatsen om te ontdekken zoals het Monteverde regenwoud en de Arenal vulkaan. Het mobiele data bereik in Costa Rica is vooral goed in de hoofdstad San José, in La Fortuna en in andere steden en plaatsen in het binnenland en aan de kust.

Thuis bezorgd of afhalen op Schiphol

De prepaid SIM card Costa Rica kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid SIM kaart Costa Rica 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Costa Rica

 • In heel Costa Rica bereikbaar op één nummer.
 • 12GB data voor internetgebruik in heel Costa Rica.
 • De SIM kaart Costa Rica is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
 • De SIM Costa Rica werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Costa Rica.
 • U ontvangt het telefoonnummer van uw Costa Rica SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Costa Rica

 • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
 • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

 • Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
  Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Costa Rica halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

  Gratis bezorging thuis
  Wilt u bezorging van de simkaart voor Costa Rica op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.