Prepaid simkaart Chili kopen. Mobiel bellen en internet in Chili

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Chili met simkaart Chili

Met een prepaid simkaard Chili van Airport Telecom bent u in heel Chili bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid simkaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Chili, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Chili

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Chili bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende simkaart een hele goede databundel in Chili biedt en gebruik maakt van de grootste Chileense mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Chili.

Dekking in Chili met prepaid simkaart

De simkaart Chili van Airport Telecom Schiphol biedt een zeer goede dekking voor de mobiele telefoon. Wanneer u de steden Santiago of Valparaíso bezoekt, hoeft u zich geen zorgen te maken om verdwaald te raken want het bereik is er uitstekend en bijvoorbeeld navigatie werkt dus goed met de Chileense simkaart. Gaat u een tocht maken door het prachtige Andes gebergte? Dan zult u waarschijnlijk minder goed verbonden zijn met het netwerk. Dat geldt ook voor de Atacama woestijn, Lauca National Park en de Marble Caves. De badplaats Iquique in het noorden van het land, heeft net als de andere stedelijke gebieden in Chili goed bereik met de prepaid simkaart.

Simkaart Chili gratis thuis of ophalen op Shiphol

De prepaid simkaart Chili kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid simkaart Chili 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Chili

  • In heel Chili bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Chili.
  • De simkaart Chili is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De simkaart Chili werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Chili.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw simkaart Chili vóór vertrek per email.

Data & bellen in Chili

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Chili halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Chili op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.