Prepaid simkaart Israel kopen. Mobiel bellen en internet in Israël

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Israël met simkaart Israel

Met een prepaid SIM card Israel van Airport Telecom bent u in heel Israel bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Israel, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Israel bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Israel biedt en gebruik maakt van de grootste Israëlische mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Israel.

De prepaid SIM card Israel kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Specificaties

Prepaid simkaart Israël 12GB

Voordelen simkaart Israël

  • In heel Israel bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Israel.
  • De SIM kaart Israel is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Israel werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Israel.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Israel SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Israël

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Brazilë halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Israel op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.