Prepaid simkaart Sint Maarten kopen. Mobiel bellen en internet in Sint Maarten.

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Sint Maarten met simkaart Sint Maarten

Met een prepaid SIM card Sint Maarten van Airport Telecom bent u in heel Sint Maarten bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Sint Maarten, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Internet en bellen in Sint Maarten

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Sint Maarten bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Sint Maarten biedt en gebruik maakt van de grootste Sint Maartense mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Sint Maarten.

Bereikbaarheid met telefoon

Door de verdeling in een Frans- en een Nederlands deel heeft Sint Maarten twee hoofdsteden. Dat zijn Marigot en Philipsburg en daar is de dekking voor de mobiele telefoon goed. Verder moet er op Sint Maarten rekening mee worden gehouden dat bellen en internet goed gaan in de bevolkte gebieden maar dat er ook veel bergachtige en afgelegen delen zijn. Op prachtige stranden als Baie Rouge, Oriënt Bay en Friar's Bay kan de dekking minder zijn. Vooral genieten van de zon en de tropisch blauwe zee dus en foto's eventueel later versturen met Whatsapp vanuit de drukkere delen van Sint Maarten.

Simkaart voor Sint Maarten kopen

De prepaid SIM card Sint Maarten kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis

Prepaid SIM kaart Sint Maarten 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Sint Maarten

  • In heel Sint Maarten bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Sint Maarten.
  • De SIM kaart Sint Maarten is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Sint Maarten werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Sint Maarten.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Sint Maarten SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Sint Maarten

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Sint Maarten halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Sint Maarten op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.