Prepaid simkaart India kopen. Mobiel bellen en internet in India

Beschikbaar als eSIM en normale SIM!

Image
3GB data  € 49,00

6GB data  € 89,00

(te bestellen als sim en als eSim)

Mobiel bereikbaar in India met simkaart India

Met de data only prepaid SIM kaarten India van Airport Telecom kunt u in heel India gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 3GB of 6GB databundel. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundels beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor India.

Data en bellen op reis in India

Omdat het data simkaarten zijn, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Mobiele dekking in India

De snelle ontwikkeling van India zorgt ook voor een goed netwerk in dit reusachtige land, wat onze India SIM kaarten voorziet van snel internet vrijwel overal in India, van de New Delhi in het noorden tot de prachtige Minakshitempel in Madurai in het zuiden van India. De Taj Mahal kunt u moeiteloos op uw Instagram feed delen of uw familie en vrienden laten weten hoe erg u geniet op de schitterende stranden van Goa, of van het kleurrijke Holi feest. Ook fijn om uw naasten een gerust hart te bieden met een Whatsapp berichtje als u de tijgers in Jim Corbett Tiger Reserve een bezoekje brengt! Vooral langs de Pakistaanse grens, maar ook rondom de vele natuurgebieden, zoals Keoladeo National Park zijn er minder zendmasten dus kunt u hier minder verbinding verwachten. Maar rond alle steden in India bestaat een zeer goed netwerk waar u dankzij onze SIM kaarten op kunt rekenen.

Prepaid simkaart voor India kopen

De prepaid SIM card India kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten sturen we per post en de eSIM kaarten ontvangt u van ons per email.

Prepaid SIM kaart India 3GB en 6GB Specificaties

Voordelen simkaart India

  • De simkaart India is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

  • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

  • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12 en 13 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

  • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in India via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

  • De simkaart India is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI

Data & bellen in India

  • Er zijn twee varianten van de simkaart India:

  • 3GB data Euro 49,=
  • 6GB data Euro 89,=

  • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

  • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM

Kies afhalen of bezorgen


Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor India halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor India op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten worden per post verzonden. Bestel u de eSIM dan ontvangt u deze per email.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM