Prepaid simkaart Europa kopen. Mobiel bellen en internet in Europa

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Europa met simkaart Europa

De prepaid SIM kaart Europa met 12GB data is handig voor reizigers die meerdere landen in Europa bezoeken. Met deze prepaid SIM bent u in heel Europa bereikbaar op één mobiel telefoonnummer. Het is een zogenaamde all-in SIM kaart die zowel geschikt is voor spraak als voor data.

De prepaid SIM kaart Europa is beschikbaar in verschillende afmetingen en past dus in elke telefoon. Onze medewerkers installeren de SIM graag in Uw smartphone zodat u direct met een werkend toestel weer verder kunt.

Prepaid simkaart voor Europa kopen

De prepaid SIM kaart Europa kan worden gehaald bij onze winkel in de Aankomsthal van Schiphol. Ook gratis bezorging is mogelijk in Nederland & België. Wanneer u vooraf reserveert via de "Bestel Nu" knop op deze pagina dan krijgt u vooraf het telefoonnummer van ons door zodat u dit alvast aan het thuisfront kunt doorgeven.

Prepaid SIM kaart Europa 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Europa

  • Eén telefoonnummer voor heel Europa (UK Number).
  • U ontvangt het telefoonnummer van Uw Europese 12GB SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Europa

De all-in prepaid SIM kaart Europa 12GB is inclusief:
  • 12GB data in heel Europa
  • 43.200 minuten beltegoed in Europa
  • 43.200 tekstberichten in Europa
  • Bovenstaande bundel is 30 dagen geldig
  • SIM kaart beschikbaar in mini, micro en nano formaat

Simlock

Voor het geval uw eigen telefoon niet werkt in Europa of wanneer uw telefoon is voorzien van een SIM-lock, verkopen wij in de winkel diverse smartphones die in prijs variëren van € 35,00 tot € 279,00. Hieronder zijn ook refurbished Apple iPhones.