Prepaid simkaart Panama kopen. Mobiel bellen en internet in Panama

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Panama met simkaart Panama

Met een prepaid SIM card Panama van Airport Telecom bent u in heel Panama bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Panama, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Internet en bellen in Panama

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Panama bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Panama biedt en gebruik maakt van de grootste Panamese mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Panama.

Dekking in Panama

Airport Telecom Schiphol biedt voor Panama een 12GB simkaart aan met uitstekende dekking. Hierdoor kunt u goed verbonden blijven met het internet terwijl u bijvoorbeeld geniet van de San Blas archipel, Panama Stad, de Portobello baai of het Panama kanaal. Daarnaast geeft een reis naar Panama ook nog eens de optie om prachtige natuur te bezoeken in het Soberania National Park of op het strand van Santa Catalina. Het bereik met de telefoon in Panama is uitstekend in en rond Panama Stad en in andere bewoonde gebieden. Wanneer u verder de natuur in trekt zal het mobiele bereik mogelijk minder zijn, maar de omgeving des te prachtiger.

Simkaart Panama gratis thuis of halen op Schiphol

De prepaid SIM card Panama kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid SIM kaart Panama 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Panama

  • In heel Panama bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Panama.
  • De SIM kaart Panama is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Panama werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Panama.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Panama SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Panama

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Panama halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Panama op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.