Prepaid simkaart Brazilië 12GB

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Prepaid SIM Kaart Brazilië 12GB

Met een prepaid SIM card Brazilië van Airport Telecom bent u in heel Brazilië bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Brazilië, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data.

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Brazilië bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Vervolgens kunt u de prepaid SIM card bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de SIM kaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Specificaties

Prepaid simkaart Brazilië 12GB

Algemeen

  • In heel Brazilië bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Brazilië.
  • De SIM kaart Brazilië is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Brazilië SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & beltegoed

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Brazilë halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Brazilië op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.