Prepaid simkaart Brazilië kopen. Mobiel bellen en internet in Brazilië

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Brazilië met simkaart Brazilië

Met een prepaid simkaart Brazilië van Airport Telecom bent u in heel Brazilië bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid simkaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Brazilië, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn wel mogelijk. U maakt dan gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Brazilië

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Brazilië bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Brazilië biedt en gebruik maakt van de grootste Braziliaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Brazilië.

Dekking in Brazilië

Airport Telecom Schiphol biedt een simkaart voor Brazilië met uitstekende internet dekking. Hierdoor kunt u met een gerust hart blijven Whatsappen wanneer u in Rio de Janeiro geniet van de Cristo Redentor en het strand aan de Copacabana, of wanneer u op museumbezoek gaat in Sao Paolo. Let er wel op dat wanneer u in Brazilië reist naar de meer afgelegen gebieden zoals de Amazone of de Pantanal, het bereik met de telefoon minder goed is dan in de stedelijke gebieden en bij de kustlijn.

Simkaart Brazilië kopen of thuisbezorgd

De prepaid simkaart Brazilië kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid simkaart Brazilië 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Brazilië

  • In heel Brazilië bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Brazilië.
  • De simkaart Brazilië is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De simkaart Brazilië werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Brazilië.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Brazilië simkaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Brazilië

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Brazilë halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Brazilië op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.