Prepaid simkaart Indonesië kopen. Mobiel bellen en internet in Indonesië

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Indonesië met simkaart Indonesië

Met een prepaid SIM card Indonesië van Airport Telecom bent u in heel Indonesië bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid SIM kaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Indonesië, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen met simkaart Indonesië

Het telefoonnummer van de prepaid SIM kaart waarop u in Indonesië bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende SIM kaart een hele goede databundel in Indonesië biedt en gebruik maakt van de grootste Indonesische mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Indonesië.

Dekking in Indonesië

Indonesië heeft opvallend goede dekking voor de mobiele telefoon. Het is echter een enorm land en er zijn dunbevolkte plekken waar de telefoon niet werkt. Bijvoorbeeld in de jungle, in afgelegen rijstvelden en in nationale parken zoals Komodo. In steden als Jakarta, Denpasar en in andere drukke plaatsen werkt het mobiele internet goed. Hou het thuisfront gerust op de hoogte via Whatsapp vanaf Bali met prachtige tempels als Tirta Ampul, met Dreamland Beach bij Uluwatu en met het bruisende nachtleven. Ook voor het naastgelegen Lombok geldt dat foto's direct op Instagram kunnen bij Mount Rinjani, bij de hippe kust van Mandalika en bij de romantische Gili Islands. Hetzelfde geldt in duikersparadijs Raja Ampat zodra je weer boven water bent. Bellen en internet werkt dus goed in Indonesië op de dichtbevolkte en drukbezochte plekken.

Simkaart Indonesië kopen op Schiphol of thuisbezorgd

De prepaid SIM card Indonesië kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid SIM kaart Indonesië 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Indonesië

  • In heel Indonesië bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Indonesië.
  • De SIM kaart Indonesië is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De SIM Indonesië werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Indonesië.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw Indonesië SIM kaart vóór vertrek per email.

Data & bellen in Indonesië

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Indonesië halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Indonesië op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.