Prepaid simkaart Japan kopen. Mobiel bellen en internet in Japan

Beschikbaar als eSIM en normale SIM!

Image
3GB data  € 24,00

6GB data  € 47,00

10GB data  € 77,00

(Te bestellen als sim en als eSIM)

Mobiel bereikbaar in Japan met simkaart Japan

Met de data only prepaid SIM kaarten Japan van Airport Telecom kunt u in heel Japan gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 3, 6 of 10GB databundel. Deze bundels zijn geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundel beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor Japan.

Whatsapp met simkaart Japan

Omdat het een data simkaart is, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Mobiele dekking in Japan

In Japan bieden onze SIM kaarten bijna overal perfecte verbinding. Perfect voor een steden trip naar de moderne hoofdstad Tokyo om de prachtige stad vast te leggen en snel te delen. Maakt u er een rondreis naar de culinaire hoofdstad Osaka om authentieke sushi en saké te proberen, de culturele hoofdstad Kyoto om de prachtige tempels en shrines met eigen ogen te zien, of de Mount Fuji, is hier ook snelle verbinding om het thuisfront op de hoogte te houden. Eiland hoppen in Okinawa om te genieten van bijvoorbeeld het prachtige Emerald Beach is perfect te doen met de snelle verbinding die de SIM kaarten hier bieden. In het noorden van Japan bevindt zich het eiland Hokkaido, met skigebieden Niseko, Rustsu en Furano, waar ook goede dekking is. Verder noordelijk op dit eiland wordt de verbinding zwakker, met name rondom het Daisetsuzan National Park.

Simkaart Japan op Schiphol kopen of gratis thuisbezorgd

De prepaid SIM card Japan kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten sturen we per post en de eSIM kaarten ontvangt u van ons per email.

Prepaid SIM kaart Japan 3, 6 of 10GB Specificaties

Voordelen simkaart Japan

 • De simkaart Japan is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

 • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12 en 13 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

 • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Japan via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

 • De simkaart Japan is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI

Data & bellen in Japan:

 • Er zijn drie varianten van de simkaart Japan:

 • 3GB data Euro 24,=

 • 6GB data Euro 47,=

 • 10GB data Euro 77,=

 • De databundel is 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer u vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Japan halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Japan op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten worden per post verzonden. Bestel u de eSIM dan ontvangt u deze per email.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM