Prepaid simkaart Colombia kopen. Mobiel bellen en internet in Colombia.

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Colombia met simkaart Colombia

Met een prepaid simcard Colombia van Airport Telecom bent u in heel Colombia bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid simkaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Colombia, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis in Colombia

Het telefoonnummer van de prepaid simkaart waarop u in Colombia bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende simkaart een hele goede databundel in Colombia biedt en gebruik maakt van de grootste Colombiaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Colombia.

Dekking in Colombia

De 12GB simkaart Colombia van Airport Telecom Schiphol biedt een hele goede dekking voor onderweg. U kunt dus volop foto’s delen van uw reis door Cartagena, Bogota, Gauapé en Medellín, de stad van de "eeuwige lente", die door sommigen wel de mooiste stad ter wereld wordt genoemd. Gaat u liever naar de natuur? De parken National Park Tayrona, de Cocora Valley in Salento en het Amazone gebied zijn natuurlijk prachtig om te bezoeken, maar de internet dekking voor de mobiele telefoon zal in deze meer afgelegen gebieden van Colombia minder zijn dan in de bevolkte regio’s.

Simkaart Colombia kopen

De prepaid simkaart voor Colombia kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid simkaart Colombia 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Colombia

  • In heel Colombia bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Colombia.
  • De simkaart Colombia is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De simkaart Colombia werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Colombia.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw simkaart voor Colombia vóór vertrek per email.

Data & bellen in Colombia

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Colombia halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Colombia op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.