Prepaid simkaart Taiwan kopen. Mobiel bellen en internet in Taiwan

Image
3GB data  € 24,00

6GB data  € 47,00

10GB data  € 77,00

(Te bestellen als sim en als eSIM)

Mobiel bereikbaar in Taiwan met simkaart Taiwan

Met de data only prepaid SIM kaarten Taiwan van Airport Telecom kunt u in heel Taiwan gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 3GB, 6GB of 10GB databundel. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundels beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor Taiwan.

Data en bellen met simkaart Taiwan

Omdat het data simkaarten zijn, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Mobiele dekking in Taiwan

Taiwan biedt een mix van natuur en cultuur en ook nog eens goede mobiele dekking. Begin je avontuur in Taipei, waar de iconische Taipei 101 en bruisende Shilin Nachtmarkt wachten, allemaal met sterke dekking. Verken het adembenemende Taroko National Park met zijn bekende Taroko Gorge, waar de verbinding kan variëren. Ontspan bij Sun Moon Lake en bewonder de magische zonsopgangen in Alishan, waar je alsnog verbonden blijft. In Kaohsiung, met zijn bloeiende Lotus Pond en levendige Liuhe Nachtmarkt, geniet je van naadloze verbinding. Tainan's historische Anping Fort en de uitgestrekte Kenting National Park bieden ook uitstekende dekking. Verken de betoverende kustlijn van Hualien, charme van Jiufen en de schilderachtige watervallen van Shifen, allemaal met de geruststelling van betrouwbare mobiele verbindingen. Taiwan belooft onvergetelijke reiservaringen en met Airport Telecom simkaarten deel je deze moeiteloos op de meest iconische locaties.

Simkaart Taiwan gratis thuis of halen op Schiphol

De prepaid SIM card Taiwan kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten sturen we per post en de eSIM kaarten ontvangt u van ons per email.

Prepaid SIM kaart Taiwan 3GB, 6GB en 10GB Specificaties

Voordelen simkaart Taiwan

 • De simkaart Taiwan is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

 • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12 en 13 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

 • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Taiwan via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

 • De simkaart Taiwan is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI

Data & bellen in Taiwan

 • Er is één variant van de simkaart Taiwan:

 • 3GB data Euro 24,=

 • 6GB data Euro 47,=
 • 10GB data Euro 77,=
 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.
 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM

Kies afhalen of bezorgen


Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Taiwan halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Taiwan op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten worden per post verzonden. Bestel u de eSIM dan ontvangt u deze per email.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM