Prepaid simkaart Puerto Rico kopen. Mobiel bellen en internet in Puerto Rico.

Ontvang vooraf uw telefoonnummer!

Mobiel bereikbaar in Puerto Rico met simkaart Puerto Rico

Met een prepaid simkaart Puerto Rico van Airport Telecom bent u in heel Puerto Rico bereikbaar op één telefoonnummer. Bovendien heeft u 12GB data. Deze kaart is dus zeer geschikt voor internetgebruik. Let echter op, want u kunt met deze prepaid simkaart wel inkomende telefoongesprekken ontvangen in Puerto Rico, maar u kunt er geen normale uitgaande telefoon-gesprekken mee voeren.

Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de 12GB data op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Data en bellen op reis

Het telefoonnummer van de prepaid simkaart waarop u in Puerto Rico bereikbaar zult zijn, kunnen wij u al ruim voor vertrek laten weten per email. Het is een Engels (+44) nummer. We hebben hiervoor gekozen omdat de betreffende simkaart een hele goede databundel in Puerto Rico biedt en gebruik maakt van de grootste Puerto Ricaanse mobiele netwerken. Bovendien is bij deze simkaart geen registratie van de gebruiker nodig in Puerto Rico.

Simkaart Puerto Rico kopen

De prepaid simkaart Puerto Rico kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid simkaart Puerto Rico 12GB Specificaties

Voordelen simkaart Puerto Rico

  • In heel Puerto Rico bereikbaar op één nummer.
  • 12GB data voor internetgebruik in heel Puerto Rico.
  • De simkaart Puerto Rico is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano).
  • De simkaart Puerto Rico werkt in elke iPhone en andere smart phone. Alleen worden de hotspot functie en het gebruik van een MIFI door de provider niet ondersteund in Puerto Rico.
  • U ontvangt het telefoonnummer van uw simkaart voor Puerto Rico vóór vertrek per email.

Data & bellen in Puerto Rico

  • De prijs van € 36,00 is inclusief 12GB data.
  • De simkaart is 30 dagen geldig na activatie. Het activeren gebeurt door de simkaart in Uw telefoon te plaatsen en de telefoon aan te zetten.

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport
Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Puerto Rico halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina.

Gratis bezorging thuis
Wilt u bezorging van de simkaart voor Puerto Rico op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.