Prepaid simkaart Dubai kopen. Mobiel bellen en internet in Dubai

Beschikbaar als eSIM en normale SIM!

Image


10GB data 59,=

Unlimited data € 89,=

Mobiel bereikbaar in Dubai met simkaart Dubai

Met de data only prepaid SIM kaart Dubai van Airport Telecom kunt u in heel Dubai gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 10GB en Unlimited databundel. Deze bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen. Bovendien heeft Airport Telecom Schiphol de bundels beschikbaar als normale simkaart en als eSIM voor Dubai.

Data en bellen in Dubai

Omdat het data simkaarten zijn, heeft de prepaid sim geen eigen telefoonnummer. De bundels bieden uitsluitend data. Alle gesprekken die via internet lopen zoals met Whatsapp, Skype, Facetime etc. zijn vanzelfsprekend wel mogelijk. U maakt dan immers gebruik van de databundel op de simkaart. Whatsapp kunt u overigens altijd blijven gebruiken met uw eigen nummer. U kunt met Whatsapp dus gewoon berichten blijven versturen en bellen zoals u gewend bent.

Bereik in Dubai

Het bereik met de mobiele telefoon is uitstekend in Dubai. Van de Dubai Mall tot de Palm Jumeirah en van het historische Al Fahidi tot in de Burj Kalifah, overal is het netwerk voor de mobiele telefoon goed.

Simkaart Dubai gratis thuis of halen op Schiphol

De prepaid SIM card Dubai kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten sturen we per post en de eSIM kaarten ontvangt u van ons per email.

Prepaid SIM kaart Dubai 10GB en Unlimited Specificaties

Voordelen simkaart Dubai

  • De simkaart Dubai is beschikbaar als normale simkaart en als eSIM

  • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

  • De eSIM variant kan alleen in telefoons die daarvoor geschikt zijn zoals iPhone XS, XS Max, XR en alle iPhone 11, 12 en 13 modellen. Check dit goed voordat u kiest voor de eSIM.

  • Voordeel van de eSIM variant is dat u uw dataverkeer in Dubai via de prepaid databundel kunt laten lopen terwijl u daar tegelijkertijd ook op uw eigen mobiele telefoonnummer bereikbaar blijft.

  • De simkaart Dubai is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI

Data & bellen in Dubai

  • Er is één variant van de simkaart Dubai:

  • 10GB data Euro 59,=

  • Unlimited data Euro 89,=
  • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

  • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM

Kies afhalen of bezorgen


Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Dubai halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Dubai op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten worden per post verzonden. Bestel u de eSIM dan ontvangt u deze per email.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM