Prepaid simkaart Mexico kopen. Mobiel bellen en internet in Mexico

Image

€ 69,00
 
(Onbeperkt data & bellen in Mexico)

Onbeperkt internet en bellen in heel Mexico

Met de prepaid SIM card Mexico Unlimited van Airport Telecom heeft u onbeperkt data èn onbeperkt bellen in heel Mexico. Met deze sim bent u in Mexico bereikbaar op één telefoonnummer (+1).

De Unlimited simkaart Mexico biedt naast onbeperkt data en bellen in Mexico een uitstekende landelijke dekking via het 5G netwerk van AT&T Mexico. Bovendien is bij deze kaart geen registratie van de gebruiker nodig in Mexico. Bij aankomst steekt u de simkaart in uw mobiele telefoon en het internet begint met werken. De Unlimited data- en belbundel op de simkaart is geldig voor 30 dagen en is daarna weer op te waarderen via deze website.

Zoals aangegeven heeft de prepaid simkaart Mexico Unlimited een Amerikaans (+1) telefoonnummer. U kunt hiermee gewoon bellen in Mexico door het landnummer van Mexico (+52) voor het nummer te draaien. Ook kunt u WhatsApp blijven gebruiken zoals u gewend bent. Zodra WhatsApp doorheeft dat er een andere simkaart met een nieuw nummer in uw telefoon zit, zal Whatsapp uit zichzelf vragen of u het nieuwe, óf het oude nummer wilt gebruiken. Als u dan kiest voor het oude nummer, zal er op Whatsapp helemaal niets veranderen. U houdt dan gewoon uw bestaande WhatsApp identiteit met alle contacten, groepen en chats.

De Unlimited prepaid SIM card Mexico kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de SIM kaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis.

Prepaid SIM kaart Mexico Unlimited Specificaties

Voordelen simkaart Mexico

 • De simkaart Mexico is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • In heel Mexico bereikbaar op één telefoonnummer.

 • De Unlimited Mexico simkaart vereist dat het IMEI-nummer van het toestel wordt opgegeven. Het IMEI nummer kunt U opvragen door in het belscherm van Uw toestel *#06# te toetsen. Het nummer verschijnt dan vanzelf.

 • Hotspot functionaliteit wordt niet ondersteund.

Data & bellen in Mexico

 • Mexico simkaart Unlimited data € 69,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Mexicaanse nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Mexico
  incl. onbeperkt data

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen. 

Kies afhalen of bezorgen


Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Mexico halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Mexico op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten worden per post verzonden. Bestel u de eSIM dan ontvangt u deze per email.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM