Prepaid simkaart Mexico kopen. Mobiel bellen en internet in Mexico

Image
Sim 15GB data + unlim. bellen  € 49,00
 
Sim Unlimited data + unlim. bellen  € 69,00
 
 

Mobiel bereikbaar in Mexico met simkaart Mexico

Met de prepaid simkaarten Mexico van Airport Telecom Schiphol kunt u in heel Mexico onbeperkt bellen en daarnaast gebruik maken van mobiel internet. U kunt kiezen uit een 15GB databundel of uit een Unlimited databundel. De bundels zijn zeer geschikt voor internetgebruik en geven u makkelijk toegang tot Email, Whatsapp, navigatie en andere internettoepassingen.

In de simkaarten van provider AT&T zit onbeperkt bellen binnen Mexico inbegrepen. U betaalt dus niets extra voor de belminuten binnen Mexico. Ook het ontvangen van gesprekken is gratis in Mexico met deze simkaarten.

Data en bellen in Mexico

De AT&T simkaarten die we gebruiken voor Mexico hebben een Amerikaans telefoonnummer (landcode +1). Naast dat u de beschikking heeft over 12GB of Onbeperkt data kunt u er onderweg ook gewoon mee bellen naar bijvoorbeeld hotels en restaurants. Deze simkaarten zijn ook beschikbaar als eSIM voor Mexico.

Let op!
De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Dekking met prepaid simkaart Mexico

Mexico is een gigantisch land met goede dekking voor de telefoon in de steden en bekende kustplaatsen als Playa del Carmen en Acapulco, maar met ook veel afgelegen gebieden waar geen zendmasten staan. In en om Mexico City is het bereik met de mobiele telefoon uitstekend dus Churro's etend in het Centro Histórico of kijkend naar "The History of Mexico" in het Palacio Nacional kunt u navigeren of foto's delen met het thuisfront. Op het platteland en in de bergen zal dit moeilijker zijn. In Cancun met de witte stranden en het bruisende nachtleven is er perfect mobiel internet en dat geldt ook voor Zihuatanejo, Cozumel en de vele andere bekende en drukbezochte plekken.

Simkaart kopen op Schiphol of gratis bezorgd

De prepaid SIM kaarten Mexico kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h verzenden we dezelfde dag per post. Normaalgesproken vindt bezorging dan binnen één of twee werkdagen plaats. Sneller nodig? Haal dan af op Schiphol of kies voor de eSIM Mexico.

Prepaid SIM kaart Mexico Unlimited Specificaties

Voordelen simkaart Mexico

 • De simkaart Mexico is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

 • In heel Mexico bereikbaar op één telefoonnummer.

 • De Unlimited Mexico simkaart vereist dat het IMEI-nummer van het toestel wordt opgegeven. Het IMEI nummer kunt U opvragen door in het belscherm van Uw toestel *#06# te toetsen. Het nummer verschijnt dan vanzelf.

 • Hotspot functionaliteit wordt niet ondersteund.

 • Let op! De AT&T simkaarten werken niet in elke telefoon. Voor iPhone werkt de AT&T sim sowieso in alle iPhones 6 en hoger. Heeft U een andere merk telefoon of een tablet check dan vooraf even of het kan via de lijst van AT&T zelf. Die vindt U via deze AT&T link. Het is een pdf document.

Data & bellen in Mexico

 • Mexico simkaart 15GB data € 49,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Mexicaanse nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Mexico
  incl. 15GB data

 • Mexico simkaart Unlimited data € 69,=
  incl. ongelimiteerd bellen naar Mexicaanse nummers
  incl. ongelimiteerd gesprekken ontvangen in Mexico
  incl. onbeperkt data

 • De databundels zijn 30 dagen geldig na activatie.

 • Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina kunt u de verschillende data varianten bestellen.

Kies afhalen of bezorgen


Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Mexico halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging

Wilt u bezorging van de simkaart voor Mexico op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h verzenden we dezelfde dag per post. Normaalgesproken vindt bezorging dan binnen één of twee werkdagen plaats.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen.