Prepaid simkaart Bonaire kopen. Mobiel bellen en internet op Bonaire.

Mobiel bereikbaar op Bonaire met simkaart Bonaire

Met een prepaid SIM card Bonaire van Airport Telecom bent u op Bonaire bereikbaar op één telefoonnummer en heeft u 60 belminuten. Bovendien heeft u 20GB data.

Bij aankomst steekt u de simkaart in uw mobiele telefoon en het internet begint te werken. De 20GB internet bundel op de simkaart is geldig voor 14 dagen.

Bonaire en Whatsapp

Zoals aangegeven heeft de prepaid simkaart een locaal telefoonnummer van Bonaire. Toch kunt u bijvoorbeeld WhatsApp blijven gebruiken zoals u gewend bent. Zodra WhatsApp doorheeft dat er een andere simkaart met een nieuw nummer in uw telefoon zit, zal Whatsapp uit zichzelf vragen of u het nieuwe, óf het oude nummer wilt gebruiken. Als u dan kiest voor het oude nummer, zal er op Whatsapp helemaal niets veranderen. U houdt dan gewoon uw bestaande WhatsApp identiteit met alle contacten, groepen en chats.

Bereik op Bonaire

De dekking op Bonaire ofwel "Divers Paradise" is goed. Dat geldt voor de bevolkte gebieden en natuurlijk voor de hoofdstad Kralendijk met de kleurige huizen. De dekking is daar goed net als in Rincon. Stuur gerust een Whatsapp naar het thuisfront bij een bezoek aan de Cadushy Distillery. In het ruige zuiden van Bonaire en in het Washington Slagbaai National Park kan het bereik van de telefoon minder zijn. Dat geldt niet voor de vele populaire stranden als Te Amo en Donkey Beach waar de dekking goed is. Capriolen bij Jibe City en Kite Beach kunnen direct op Instagram worden gezet!

Simkaart Bonaire afhalen of gratis thuisbezorgd

De prepaid SIM card voor Bonaire kunt u bij vertrek vanaf Schiphol halen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Ook kan de simkaart gratis bij u thuis worden bezorgd in Nederland & België. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten sturen we per post dus deze verschijnt vanzelf in uw brievenbus.

Prepaid SIM kaart Bonaire 20GB Specificaties

Voordelen simkaart Bonaire

  • De simkaart Bonaire is beschikbaar als een normale simkaart.

  • De normale sim is beschikbaar in alle maten (mini, micro en nano) en past in elke telefoon.

  • De simkaart Bonaire is geschikt voor tethering en kan dus worden gebruikt voor hotspot en MIFI

Data & bellen in Bonaire

  • Er is één variant van de simkaart Bonaire:

  • 20GB data simkaart met 60 minuten bellen naar lokale nummers, naar de EU en naar de VS.

  • Incl. locaal Bonairiaans telefoonnummer

  • De databundels zijn 14 dagen geldig na activatie.

     

Kies afhalen of bezorgen

Afhalen op Schiphol of Rotterdam Airport

Wanneer U vertrekt vanaf Schiphol dan kunt U de simkaart voor Bonaire halen en afrekenen bij onze Airport Telecom winkel in Schiphol Plaza. Afhalen kan ook bij onze vestiging op Rotterdam Airport. Reserveer wel even via de "Bestel nu" knop op deze pagina. 

Gratis bezorging
Wilt u bezorging van de simkaart voor Bonaire op uw adres in Nederland of België? Klik dan op "Bestel nu" en kies vervolgens voor gratis bezorging. Bij bestelling op werkdagen vóór 14.00h heeft u de kaart de volgende werkdag in huis. De normale simkaarten worden per post verzonden. Bestel u de eSIM dan ontvangt u deze per email.

Via de “bestel nu” knoppen op deze pagina de verschillende data varianten bestellen. Ook kunt u kiezen voor de normale simkaart of de eSIM