Prepaid SIM kaarten

Koop uw SIM kaart online, of
Kom naar Airport Telecom op Schiphol

VS | € 0.03
Canada | € 0.01
Zuid-Afrika | € 0.05
China | € 0.01
India | € 0.01
Brazilië | € 0.01
*Prijzen zijn per minuut indien u belt vanuit Nederland met de Nederlandse prepaid SIM Kaart.
Koop uw prepaid SIM kaart voor Singapore

Koop uw prepaid SIM kaart voor Singapore

De laatste tijd merken we dat regelmatig vraag is naar onze prepaid SIM kaarten voor Singapore. Ook hier geldt dat de prepaid SIM kaarten een grote databundel bieden die in Singapore gebruik kan worden voor mobiel internet en dus voor email, WhatsApp, navigatie etc.

WhatsApp gebruiken met de USA simkaart

WhatsApp gebruiken met de USA simkaart

Wanneer u de simkaart voor de Verenigde Staten of voor een ander land in uw telefoon plaatst, heeft u vervolgens een ander telefoonnummer. Iemand die u belt zal ook naar dit nieuwe nummer moeten bellen. Dit geldt echter niet voor WhatsApp!

Op WhatsApp kunt u uw eigen, Nederlandse nummer blijven gebruiken, zoals u gewend bent. Zodra de app doorheeft dat er een andere simkaart met een nieuw nummer in de telefoon zit, zal Whatsapp uit zichzelf vragen of u het nieuwe, óf het oude nummer wilt gebruiken. Als u dan kiest voor het oude nummer, zal er voor u op Whatsapp helemaal niets veranderen. U zult dan gewoon berichtjes kunnen versturen en bellen via Whatsapp zoals u gewend bent.

Wanneer u uw oude simkaart na de reis naar Amerika weer in de telefoon doet, is alles weer zoals het was. U kunt dan gewoon weer gebeld worden op uw eigen nummer. Ook WhatsApp blijft dan gewoon zoals het was.

Wanneer u nog vragen over heeft over het bovenstaande dan kunt u natuurlijk altijd bij ons op Schiphol terecht.

Sim kaart voor Israel ook te koop op Schiphol

Sim kaart voor Israel ook te koop op Schiphol

Bij Airport Telecom op Schiphol kunnen vertrekkende reizigers ook terecht voor het kopen van een prepaid SIM kaart voor Israël. Deze kaarten zijn vooral handig door de grote databundel van 12GB.

Amerikaanse sim kaart kopen op Schiphol

Amerikaanse sim kaart kopen op Schiphol

De Amerikaanse sim kaarten van die Airport Telecom op Schiphol verkoopt, kunnen in alle smartphones worden gebruikt. De sim kaarten werken in de Verenigde Staten en bieden een databundel van 12GB. Belangrijk is dat de simkaarten  niet in mobiele WIFI routers ofwel MIFI's kunnen worden gebruikt.

Bezorging USA simkaart

Bezorging USA simkaart

Veel klanten vinden het handig om een sim kaart voor de Verenigde Staten op de dag van vertrek af te halen bij onze winkel op Schiphol.

Satelliet telefoons

Satelliet telefoons

Voor gebieden waar de normale smartphones niet werken, huren klanten regelmatig een satelliet telefoon bij onze winkel op Schiphol. De reden dat smartphones in bepaalde gebieden niet werken is dat er geen of onvoldoende mobiel netwerk aanwezig is.

SIM kaart kopen voor rondreis Verenigde Staten

SIM kaart kopen voor rondreis Verenigde Staten

Bij Airport Telecom op Schiphol krijgen we veel vragen over onze prepaid SIM kaarten voor de Verenigde Staten. Wat we aanbieden is een kaart met een grote data bundel. Het gaat om 12GB en de SIM kaart werkt in de hele Verenigde Staten.

AMS

Airport Telecom Amsterdam
Aankomsthal / Schiphol Plaza - Aankomstpassage 1-17
1118 AX AMSTERDAM AIRPORT

Open: 7 dagen, 07.00 uur tot 22.00 uur
+31 (0)20 - 6530999
info@airporttelecom.nl

RTM

Airport Telecom Rotterdam
Linatebaan 71 B
3045 AH ROTTERDAM / THE HAGUE AIRPORT

Open: ma t/m vr 09.00 tot 19.00 uur.
+31 (0)10 - 2623301
info@airporttelecom.nl

BRU

Airport Telecom Brussel
Excelsiorlaan 5
1930 ZAVENTEM / BRUSSEL

Open: ma t/m vr 09.00 tot 19.00 uur.
+32 (0)2 - 223 7760
info@airporttelecom.nl

window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-8205294-6');